Ahad pun kerja

Hari ni aku plan kat office nak lukis semula drawing yang perlu untuk dibawa ke sabah selasa ni. Tapi datang kilang tengok takde orang kerja. Barang perlu turun hari ni juga sebab kontena tu akan diambil hari ni.

image

Akhirnya hari ni aku dapat pengalaman baru. Membawa barang turun dari kontena. Tak panas sangat tapi peluh keluar mcm mandi. Confirm masam baju aku hari ni.

image

Time ni baju dah basah. Tinggal 2 lagi untuk kontena ni. Ada lagi satu kontena.

image

Habis je satu kontena ada staff sorang sampai untuk bantu. Lega, boleh aku masuk office buat drawing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*