Pelaburan emas – Apa yang kami buat (2)

Salam bahagia semua, kita sambung kembali cerita tentang emas. Hari ni emas turun lagi, elok la tambah kalau ada duit lebih. Lepas ada syiling emas yang dibeli dari nubex, cuba pula buka akaun simpanan emas, waktu orang ramai kecoh duk beli emas public gold tp kami buka akaun Public Bank Gold Saving. Macam ni la bukunya.

image

Minimum nak buka 20g, waktu ni rasa mcm mahal je emas ni.

image

Mahal kan? Time ni la. Simpan kat public bank ni takde emas fizikal, dia claim emas dia 999. Tapi takde pun tunjuk. Yang bestnya public bank ni boleh jual beli secara online kat website. Dia akan masukkan duit jualan tu dalam saving akaun.

Bersambung. . . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blue Captcha Image
Refresh

*